Duikfeestje

Duikfeestje bij Kymo?

Wil jij je verjaardag eens op een speciale manier vieren? Organiseer dan een duikfeestje en ga dan eens duiken met je vriendjes en vriendinnetjes! Ben jij bijna jarig en wordt je 8 jaar of ouder dan is dit echt wat voor jou. Wij verzorgen dan speciaal voor jou een duikfeestje voor jou en je vrienden bij Hotel Brabant in Breda.

Voor het leukste duikfeestje ga je duiken met je vrienden!Wat staat er allemaal op de planning tijdens het duikfeest?

Na aankomst gaan jullie je omkleden, waarna we vrijwel direct het water in gaan. De duikbrillenvinnen en loodriemen worden uitgedeeld en de duikuitrusting ook wel het Total Diving System genoemd wordt in het water aangetrokken door een Divemaster en/of Instructeur die het feestje gedurende de hele tijd zal begeleiden. Eerst word er uitgelegd hoe de apparatuur werkt en hoe we kunnen “praten” onderwater. Lukt het allemaal dan gaan we lekker zwemmen, met frisbees en raketten gooien, met een onderwaterbal spelen etc. In de tussentijd worden er allemaal foto’s gemaakt van jou en je vriendjes tijdens dit feestje!!!

Als jullie flessen leeg zijn (we hebben dan ongeveer een uur tot 5 kwartier onderwater gesparteld, lekker lang dus!) komen we allemaal weer tegelijkertijd boven water! Jullie kunnen je nu lekker om gaan kleden, daarna staat er lekker ‘verjaardagseten’ voor jullie klaar in het restaurant. In het restaurant krijgt iedere deelnemer een echt certificaat, waarop staat dat hij of zij heeft meegedaan aan het duikfeestje. De jarige krijgt een cd mee naar huis met hierop alle foto’s die onderwater genomen zijn tijdens het feest.

Voorwaarden voor het duikfeestje van KYMO

  • Duikfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder
  • Minimaal 6 deelnemers
  • De kosten zijn inclusief huur zwembad, duikmateriaal en onderwaterspeelgoed
  • Inclusief eten (frietjes, snack, drinken, mayonaise en appelmoes)
  • 1 cd-rom met de gemaakte onderwaterfoto’s van je duikfeestje
  • Een origineel PartyDive certificaat voor iedere deelnemer

De kosten voor dit alles bedragen per persoon: 22,50 euro

Aanmelden voor een Duikfeestje? Meld je hieronder dan gelijk aan!

[contact-form-7 id=”1355″ title=”Aanmelden Duikfeestje”]

Voor meer informatie bel gerust even met Twan of Maaike op 06-18555367 of bezoek de winkel. Zorg dat u tijdig reserveert (minimaal 3 weken vooraf).

Helemaal enthousiast geworden over het duikfeestje?

We maken het vaak genoeg mee dat de jarige job en zijn vriendjes het duikfeestje zo leuk hebben gevonden dat ze verder willen met duiken. Dit kunnen wij bij KYMO natuurlijk ook aanbieden, de kinderen volgen dan een gedegen opleiding waarbij ze tot hun 13e voorlopig in het beschermde zwembad water blijven duiken Dit gebeurt dan ook altijd onder begeleiding van een instructeur of divemaster. Wanneer ze oud genoeg zijn kunnen ze op voor het volwaardige brevet en dan volgen ze bij KYMO een SSI Duikopleiding. Om de kinderen goed te leren snorkelen, en omdat het natuurlijk super leuk is hebben wij ook een snorkelvereniging voor kinderen maar ook volwassenen.