Duikopleiding

Welke duikopleiding kunnen wij u bieden?

Theorielessen voor de SSI of PADI duikopleidingU zult het anderen wel eens horen zeggen op een verjaardag: “Ik heb in Egypte mijn PADI gehaald!”. Wat hij of zij waarschijnlijk bedoelt is dat hij of zij hun Open Water Brevet heeft gehaald. Maar wist u al dat er veel meer soorten duikopleidingen zijn. U kunt het vergelijken met het behalen van uw rijbewijs: u kunt dit bij verschillende scholen halen en op verschillende manieren. Maar uiteindelijk hebben we allemaal het zelfde soort papiertje.

Dit betekend dus dat we aan het einde van zo’n cursus allemaal kunnen duiken. Dan maak het dus niet uit of dat het brevet bij SSI, PADI of IADS is gebeurd. Stuk voor stuk zijn het allemaal officiële duikbrevetten die over de hele wereld geaccepteerd worden. Bij KYMO heeft u zelfs de keuze uit meerdere opleidingssystemen.

Individuele begeleiding is bij ons mogelijkWij bieden duikopleidingen voor iedereen

KYMO is een duikcentrum die SSI duikopleidingen verzorgt. Naast de standaard opleidingen om te leren duiken heeft KYMO zich gespecialiceerd in kinderduiken. Zo hebben wij het grootste scubarangers instructeursteam van Breda en omgeving. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u met uw gehele gezin wilt leren duiken.

Wilt u meer weten over SSI duikopleidingen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen iedereen vanaf 8 jaar leren duiken, maar geven ook vervolgopleidingen tot en met SSI DiveCon.

Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag via ons contactformulier.