SSI duikopleiding

Leer nu duiken!

Duikopleiding voor zowel groepen als individuenOntdek een nieuwe wereld! Geniet van de vrijheid van zweven door deze andere wereld! Beleef nieuwe avonturen en ontdek onbekende werelden. Maak nieuwe vrienden! Duiken is veel gemakkelijker dan je zou denken! Wees klaar om van een nieuwe uitdaging te genieten en duik in een nieuwe wereld! Duiken is een prachtige sport die alles van biedt van actie waarbij je de adrenaline voelt stromen, tot rust en ontspanning.

 

Wat bieden wij jou in de SSI duikopleiding?

Bij KYMO zijn we gepassioneerd over het onderwijzen van mensen dat duiken een veilige, inspirerende bezigheid is die deuren opent naar ‘s werelds meest betoverende gebieden. Door middel van SSI programma’s, kun je:

  • Beginnen met leren snorkelen en zo langzaam aanpassen aan het onder water zijn, terwijl je dan al kunt genieten van de vissoorten en koraalriffen die duiken zo betoverend maken.
  • Start om online te leren duiken nog voordat je water hebt gezien!
  • Ga met duiken naar een volgend niveau, terwijl u geniet van vakantie, waarbij u kunt werken aan gevorderde niveaus van certificering bij SSI duikscholen in de Verenigde Staten, Australië, Europa, de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Indische Oceaan… over de hele wereld.
  • Leren is eenvoudig met onze verscheidenheid aan leermiddelen. Opties zijn onder meer: GRATIS online theorie, een Learn to scuba dive DVD, klassikaal onderwijs, handleiding, en aanvullende toelichting. U kiest de manier die u het meest comfortabel laat leren.

Twijfel je of je aan een opleiding wilt beginnen?

Try Scuba is je kans om het water in te springen en te ervaren wat duiken is. Aanmelden voor een Try Scuba is een de manier om te beslissen of het halen van een duikbrevet iets voor jou is. Wij weten dat als je het eenmaal probeert, je het geweldig zult vinden! Je brengt één uur door in een zwembad en je krijgt een voorproefje van de ervaring van het duiken in de veiligheid van een vertrouwde omgeving.

Wil je hier meer van weten neem dan contact op met ons. Onze SSI Try Scuba vindt plaats op vrijdagavond van 20:30 tot 22:00 uur.

Als je inmiddels verslaafd bent aan het duiken: dan ga je door!Voor zowel SSI als een PADI duikopleiding kunt u bij ons terecht!

KYMO verzorgt een groot aantal SSI specialtycursussen die de basis vormen voor de vervolgbrevetten. Je kiest zelf welke programma’s je volgt om je persoonlijke doelen op het gebied van duiken te realiseren. Het maakt ons niet uit of je liever op je vakantieadres of thuis duikt. SSI heeft voor iedereen het juiste programma.

Hoe ver wil je gaan?

Om goed voorbereid te zijn op elke duiksituatie heb je ervaring en kennis nodig. En die doe je op in de SSI specialty-opleidingen. Onze cursussen bereiden je voor op een avontuur vol duikactiviteiten. In elke cursus doe je specifieke kennis op en leer je vaardigheden waardoor je steeds meer ervaring krijgt. Wij willen je niet alleen voorbereiden op het avontuur dat op je ligt te wachten, maar willen ook dat je er veel plezier aan beleeft!

Hoe ver wil je gaan?

Als je een bepaald aantal specialty’s volgt en blijft duiken, kun je hogere brevetten behalen. De brevetten van SSI vormen als enige in de duikbranche een combinatie van opleiding en ervaring. Een brevet van SSI moet je dus echt verdienen!

Een wereldwijd erkent duikbrevetSpecialty Diver

Dit brevet van SSI is hoger dan een vervolgopleiding van elke andere opleidingsorganisatie. Het brevet Specialty Diver moet je verdienen: je volgt twee specialty’s en hebt in totaal minimaal 12 duiken gemaakt.

Advanced Open Water Diver

Het brevet SSI Advanced Open Water Diver is een unicum binnen de branche. Het combineert als geen ander brevet duikkennis en -ervaring. Geen organisatie die kan hier tegenop kan. Het brevet Advanced Open Water Diver moet je verdienen: je volgt vier specialty’s en hebt bij aanvraag in totaal minimaal 24 duiken gemaakt.

Master Diver

Het brevet SSI Master Diver is tegenwoordig een van de meest prestigieuze erkenningen binnen de duikbranche. Duikers die dit niveau bereiken, beschikken over een combinatie van kennis, vaardigheden en ervaring en mogen zich met recht Master Diver noemen. Het brevet Master Diver moet je verdienen: je volgt vier specialty’s en de cursus “Diver Stress”.