SSI online training

Online training voor uw duikcursus volgt u bij KYMO

Scuba Diving cursus definitie

Velen van jullie vragen zich af wat we bedoelen als we spreken over een SSI Scuba Diving cursus. Dat is de term in een duikcentrum voor je eerste duikcursus is Open Water Diver, dus als je iemand hoort praten over hun Open Water lessen dan praten ze over hun 1e niveau duikcursus. Om een gecertificeerd Scuba Diver te worden, is dit de cursus om je voor aan te melden.

Theorie van de duikopleiding

Een Open Water Diver cursus bestaat uit theorie (online of klassikaal als je dat liever hebt), zwembad- en open water training sessies (buitenwater zoals in een meer of de zee). De cursus waarvoor u betaald, zal een SSI Training Kit met lesmaterialen bevatten (DVD, Manual en Logboek). Bij ons kunt u zoals gezegd ook de theorie online leren wanneer u tijd heeft en op uw eigen tempo, om door te gaan naar de online theorie: klik op de bovenstaande geanimeerde button.

Overige items die op zijn minst moeten worden aangeschaft zijn een masker, vinnen en snorkel. Het beste is om deze bij ons te kopen zodat u zeker bent van kwalitatief goed materiaal, maar ook voor service en onderhoud.

Total Diving System

Tegen de tijd dat je de Open Water duiken afrondt, is het raadzaam je eigen Total Diving Systeem aan te schaffen – maak je geen zorgen, wij zullen in het theoretisch gedeelte uitleggen wat dat inhoudt. Ook hier geldt het advies deze bij je SSI duikcentrum aan te schaffen, zodat kwaliteit in materiaal, service en onderhoud verzekerd is. Hopelijk is dit voldoende informatie om je te laten weten wat je kunt verwachten tijdens en na het afronden van deze online cursus.