Junior Snorkelteam

Onze junioren halen officiële NRZ snorkeldiploma'sSurvival- en snorkelteam

Voor onze junior leden hebben we iedere zaterdagmiddag snorkeltrainingen. Tevens zijn wij een erkend NRZ-opleidingsinstituut, wat inhoud dat wij snorkel- en survivaltrainingen geven volgens de richtlijnen van de NRZ (Nationale Raad Zwemdiploma’s) Onze (jeugd)leden mogen 1x per jaar gratis op examen om zo 1 van de 6 diploma’s te behalen.

Duiktrainingen

Naast deze trainingen mogen de “jeugd” leden ook kiezen of ze ScubaRanger willen worden. ScubaRanger is een duikopleiding speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar.Dit programma is een perfecte manier van leren duiken voor jonge kinderen (in het zwembad) en is een goede opstap naar het Open Water Diver brevet, wat ook bij KYMO behaald kan worden. Verder gaan onze “jeugd” leden ook 1x per jaar op kamp.

Wat organiseren we allemaal?

Ieder jaar een afgeladen auto voor jeugdkamp!

Snorkelexamens

NRZ staat voor Nationale Raad Zwemdiploma’s. Deze organisatie verzorgd zwemdiploma’s zoals het meest bekende ABC diploma. Wij van KYMO zijn aangesloten bij de NRZ en daardoor mogen wij snorkel- en survivaldiploma’s uitschrijven. Naast een groep trainers hebben wij 3 vaste examinatoren die voor ons als externe partij het examen afnemen.

Grote clubactie

De GroteClub-actie is een lotenverkoop voor verenigingen. Wij van KYMO doen ook mee met deze lotenverkoop. Trainer Sanne heeft de taak van coördinator op zich genomen. De startdata voor het verkopen van de loten was 10 september 2011, en de trekking was 24 november 2011.

In het verleden hebben we twee keer eerder meegedaan. De eerste keer (2008) hebben we de opbrengst besteed aan een uitje naar Diergaarde Blijdorp te Rotterdam met een kijkje achter de schermen van het oceanium. De tweede keer (2009) hebben we de opbrengst besteed aan een super grote opblaasbare survival baan tijdens het kamp.

Gratis proefles?

Wil jij een keer gratis les mee doen? Geef je dan op via de E-Mail en vermeld je naam, leeftijd en je schoenmaat. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je uitnodigen om een keer mee te doen!

Waar geven wij deze training? klik hier voor alle adres gegevens