DuikCentrum KYMO in Breda

KYMO, de duikwinkel van Breda

Kymo Aqua- Experience is de duikwinkel van Breda. Ook heeft KYMO ook een eigen theorie ruimte, welke is uitgerust met de modernste materialen zoals een beamer, computer en internet. Heeft u een eigen duikuitrusting en is er iets mis mee, of heeft het gewoon zijn jaarlijkse beurt nodig, dan kunt u terecht in ons eigen servicestation. Ook kunnen wij het herstellen en aanpassen van uw duikpakken (droog -en natpakken) verzorgen, onze eigen atelier zorgt voor een snelle reparatie.

Tevens kunt u terecht voor een verse vulling met lucht. Ons vulstation kan 4 flessen vullen waarvan één 300 bar aansluiting. Bent u een fanatieke duiker, dan is het voordelig om vulkaart aan te schaffen. Bent u op zoek naar nog meer voordeel dan bent u beter af met een vul abonnement: onbeperkt uw fles vullen voor een vaste prijs. Wilt u zich inschrijven of heeft u andere vragen, kom dan eens naar de winkel of gebruik onderstaande knop om contact op te nemen.

Neem contact met ons op!

Dealerschap

Wij zijn trots om dealer te zijn van onder andere SubGear, AquaLung, Atomic AquaticsSuunto, Fourth Element, MARES, T52 en Bare. Maar andere merken kunnen we uiteraard leveren. Bent u op zoek naar een duikuitrusting die volledig op u als duiker is afgestemd, dan kunnen wij u helpen. Zo verkopen wij praktisch alles van SubGear in elke gewenste maat of kleur. Van Suunto hebben wij alle batterij-kits op voorraad evenals diverse computers zoals:

  • Zoop
  • Spider
  • Cobra
  • D4i, D6i en D9i
  • Atomic Cobalt

Openingstijden

Donderdag 18:00 t/m 21:00
Vrijdag       12:00 t/m 20:00
Zaterdag    11:00 t/m 17:00
 
Naast de vaste openingstijden is DuikCentrum KYMO ook open op afspraak.
Wij zijn dan vaak bezig met reparatie’s van uw duikpakken of bezig met het service van uw ademautomaat.
Ook is onze duikarts dan vaak bezig met haar medische keuringen in haar praktijk achter in onze shop.
U kunt dan telefonisch een afspraak maken zodat we u in alle rust kunnen adviseren bij uw aankoop.
Wanneer kunt op afspraak langskomen:
Maandag   17:00 t/m 22:30*
Dinsdag     17:00 t/m 22:30*
Woensdag 17:00 t/m 22:30*
Zondag     12:00 t/m 17:00*
* op afspraak via 076-7074812 of 0618555367
 
SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now