Duikpak reparatie

Droogpak reparatieWij verzorgen uw duikpak reparatie

Wie kent er niet de vervelende situatie, dat je een nieuw duikpak koopt en jouw ‘perfecte’ maat is bijvoorbeeld op de rug te ruim of te nauw aan de bovenbenen. Een ander pak is weer te klein of juist te groot. Aqua Experience KYMO heeft de oplossing: een atelier, waar het werk binnen redelijke tijd gereed is. Je nieuwe pak wordt desnoods nagestuurd. SERVICE wordt hier nog met hoofdletters geschreven.

Reparatie van uw duikmateriaal

Naast het vermaken van nieuwe pakken, zijn er ook de klanten die met grote regelmaat delen van hun uitrusting brengen met de vraag om reparatie. De ene keer is het een gat of uitgescheurde naad, de andere keer gaat het om een kapotte rits of lekkende seal van een droogpak. Alles op het gebied van reparatie van duiksport-artikelen is mogelijk: andere laarzen of ritsen aan / in je droogpak; het gat in je knie van je natpak en de rits in je laars etc.

Informeer gerust naar de reparatie prijzen voor je duikuitrusting.

Duikpak reparatie aan uw duikuitrusting

Per post!

Het is niet noodzakelijk dat je met de te repareren spullen naar ons toe komt. Je kunt het ook per post sturen en als je wilt sturen wij het na reparatie ook weer per post retour. Bang voor een hoge rekening? Je kunt natuurlijk eerst een prijsopgaaf krijgen. Indien de reparatie boven de €50,- uitkomt, dan informeren we je sowieso. Gebruik onderstaande knop om het reparatieformulier in te vullen!