Total Diving System

Total Diving System

Het Total Diving System van KYMO Bij KYMO snappen wij dat een duikuitrusting iets persoonlijks is!

Het Total Diving System houd in dat alleen uw eigen apparatuur perfect bij u past. Alleen met een perfecte pasvorm met het duikmateriaal en duikpak, dat voldoet aan uw behoeften en voorkeuren, bent u verzekerd van een ontspannen en veilige duik. Met uw Total Diving System, heb je de deur naar de onderwater wereld wijd open. voor uw onderwater avontuur.

 

 

Het Total Diving System bestaat uit:

 • Vinnen
 • Masker
 • Snorkel
 • Loodgordel met lood
 • Duikpak en eventueel met cap
 • Duikhandschoenen
 • Duiklaarsjes
 • Ademautomatenset
 • Een duik console met eventueel een computer
 • Duikfles
 • En niet te vergeten een SSI duikopleiding

Wij raden u de hier gepresenteerde combinaties aan.

KYMO helpt u met uw beste beslissing op het gebied van duiken!

Het is vaak lastig om te bepalen wat u nu het beste kunt kopen. Vaak leest u iets op internet over ervaringen van anderen of u heeft een special uitrustingstuk gezien bij uw instructeur en nu wilt u dat ook. Maar past het wel bij u, dat is de vraag die we aan u stellen. Bij het samenstellen van uw Total Diving System staat u centraal en niet een ander. Wij stemmen uw duikuitrusting dan ook geheel op uzelf af want u bent degene waar het om draait! Kom eens langs in de winkel voor persoonlijk advies, schikt het u niet tijdens onze winkeltijden, maak dan een afspraak met ons!
Uw eigen total diving system afgestemd op uw wensen

Total Diving System voor damesTotal diving system voor dames

In het verleden werd al het duikmateriaal: duikpakken vesten en vinnen universeel gemaakt voor iedereen. Dit betekende doorgaans dat een duikpak voor de dames veel te groot waren, duikschoenen pastte nooit en de vesten zaten oncomfortabel rond de borsten. Daar is de laatste tijd een volledige verandering in gekomen en gelukkig maar want er duiken meer dames dan ooit.

SubGear heeft een hele lijn aan duikspullen ontwikkeld die special is ontworpen voor het lichaam van de vrouw. Dit betekend voorgevormde duikpakken, perfect passende vesten en dat alles nog modieus ook! Hier onder vindt u een select aan Total Diving System onderdelen voor de dames. (de links volgen later)

Total Diving System voor op reis

“Een totale duikuitrusting meenemen op vakantie, dat moet vast heel zwaar zijn.” Nu niet meer. SubGear heeft een totale duikuitrusting samengesteld speciaal voor de duiker die ook op reis verzekerd wilt zijn van de perfecte duikuitrusting. Ga gerust dus vanaf nu niet meer zonder uw eigen duikuitrusting op vakantie want voor het overtollige gewicht hoeft u het niet te laten!

Links naar de producten verschijnen binnenkort maar loop gerust eens de winkel binnen voor de nodige dosis advies!

Total Diving System voor extreem koud water

Als u bij ons de ijsduik specialty had gevolgd dan had u perfect dit Total Diving System voor extreem koud water kunnen gebruiken. Deze duikuitrusting is uitermate geschikt om te duiken in water van tussen de 1 en 10 graden celcius. Bent u op zoek naar nog een alternatief voor duiken in koud water dan kunnen wij u het droogpak aanraden.

Total Diving System voor extreem koud water (2)

Dry suit total diving system Met het Total Diving System voor extreem koud water worden alle duiken comfortabel warm!

Zoals gezegd is er ook nog een upgrade voor de duikers die regelmatig duiken en ook vaak in koudere wateren. Nu duik je niet alleen comfortabel maar ook  na het duiken wordt het een en ander een stuk comfortabeler: je hoeft nu niet meer met een nat lichaam in de kou om te kleden. Voortaan duik je droog!