Dit is jou

Zoek jij een nieuw avontuur en ben jij 8 jaar of ouder?

Ga duiken! Dit is jou kans om de magische wereld van kleurrijke vissen en riffen, vol leven in kristalhelder blauw en warm water te ontdekken!

Duiken is makkelijker dan je misschien wel denkt en met de Try Scuba Diving cursus word je voorbereid op jou duik in een nieuwe wondere wereld!

Om optimaal te genieten van jou eerste ervaring onderwater heb je iemand nodig die je vertrouwt.

SSI is één van de grootste internationaal erkende opleiding organisaties die het het vertrouwen en respect van heel de wereld geniet.

Een SSI Dive Professional leert jou alles wat je moet weten en brengt jou de vaardigheden bij die je dient te beheersen voor jou eerste avontuur onderwater.

Voordat aan dit nieuwe avontuur begint, kun je de lesstof heel handig inzien via de website https://my.divessi.com of via de MySSI app.

Probeer het maar! Wij weten zeker dat het naar meer smaakt.

Je gaat vast verder en wordt een gebrevetteerde duiker, het Try Scuba Diving-erkenningsbrevet is de eerste stap.

Als je binnen zes maanden besluit om een Open Water Diver te worden, dan telt de Try Scuba buitenduik mee als één van de verplichte duiken.

TS_Lay

Wij leren jou hoe je kan ademen onderwater en hoe je dat veilig kan doen.

Wij laten je de vrijheid ervaren van het duiken en vertellen je regels van onze mooie onderwater wereld.

Dit doen wij allemaal in de veilige omgeving van het zwembad onder begeleiding van onze duik professionals.

Je leert hoe de apparatuur werkt, monteert, aandoet en gebruikt, hoe je onderwater met elkaar communiceert en wat je wel en beter niet kan doen onderwater.