Zorg dat je bent voorbereid op onvoorziene noodsituaties.

Tijdens het Diver Stress & Rescue programma leer je hoe je ongevallen kunt voorkomen en hoe je moet handelen als er toch iets gebeurt.

Je leert problemen aan de oppervlakte en onder water te voorkomen, te herkennen en op te lossen.

Verhoog jou veiligheid en die van je buddy!

Het SSI Diver Stress and Rescue Specialty programma is de beste cursus om de vaardigheden te leren die nodig zijn om uzelf en andere duikers te beschermen.

Je leert hoe je stress kunt herkennen, hoe je ongevallen kunt voorkomen en leert praktische technieken om reddingsacties uit te voeren en spoedeisende zorg te verlenen.

Met een combinatie van oefensessies in het zwembad en open water, zul je goed voorbereid en zelfverzekerd kunnen omgaan met nood- en reddingssituaties.

React Right is de eerste hulpcursus van SSI en bied de training en kennis die nodig is om bij een medische noodsituatie als eerstehulpverlener op te kunnen treden.

Als je andere duikers wil helpen en wil weten hoe je met noodsituaties om moet gaan, dan is dit de beste cursus voor jou.

In dit flexibele duikprogramma kan je kiezen welke onderwerpen je wil behandelen, inclusief primaire beoordeling, eerste hulp, reanimatie en primaire stabilisatietechnieken.

Je kunt ook leren over zuurstoftoediening in noodsituaties tijdens het duiken en over de basisprincipes van automatische externe defibrillatoren (AED).

Door een combinatie van theorie en praktische trainingsscenario’s te gebruiken, geeft dit programma je de tools en het vertrouwen die je nodig hebt voor noodhulp.

Tegen de tijd dat je gebrevetteerd bent, kan je EHBO-er eerste hulp verlenen en reanimeren, zuurstof toedienen en AED-ondersteuning bieden in een medisch noodgeval. Haal het SSI React Right Specialty brevet en help andere duikers.