Duiken is één van de grootste avonturen die je ooit zult beleven. Wanneer je gaat duiken, zet je de eerste stap in een traject dat je beeld van de wereld voorgoed zal veranderen.

Slechts enkelen onder ons kunnen astronaut worden en krijgen de kans om naar de ruimte te gaan.

Maar ook jij kunt ervaren hoe het is om gewichtloos te zweven en deel te zijn van het ongelooflijke leven onder water.

Dit is al mogelijk vanaf 10 jaar!

Als een erkende gebrevetteerde duiker heb jij toegang tot een wereld die lang niet voor iedereen toegankelijk is: de oceaan.

Duiken is een geweldige sport dat alles biedt, van actie waarbij je je hart in de keel voelt kloppen, tot volslagen ontspanning.

Wat voor duik je ook maar wilt maken, wij bereiden je voor op een veilig en spannend avontuur!

Perslucht: 0 Bar
Tot 0 Meter Diep
0 % Zekerheid
OW_UP

De theorie volg je vooraf thuis via het online platform van SSI of via de MySSI app!

Door vooraf de theorielessen op jou eigen tempo doorgenomen te hebben alvorens de praktijk les begint, kun je die meteen toepassen in de praktijk!

Jouw digitale theorie cursus materiaal is direct beschikbaar na jou aanmelding op https://my.divessi.com.

Wij bieden 4 verschillende duikpakketten aan, namelijk de SSI Refferal Diver, SSI Indoor Diver, SSI Scuba Diver en SSI Open Water Diver.

-SSI Referral Diver-
Heeft u een reis geboekt en wilt u niet al te lang bezig zijn met uw duik opleiding bij een SSI opleiding centrum in het buitenland?
Dan is de SSI Refferal Diver optie iets voor u. De zwembadlessen, theoriesessie en het theorie examen doet u hier in Nederland maar maakt u juist de buitenwater lessen in het buitenland. Let op! deze dient u zelf te boeken en hier zijn extra kostte aan verbonden.
Uw Refferal Diver brevet is 12 maanden geldig!

-SSI Indoor Diver-
Met het SSI Indoor Diver brevet kunt u zelfstandig met een buddy duiken in indoor duik faciliteiten zoals aquariums en speciale indoor-duikcentrums. Er kan dus de gehele winter geoefend worden zodat u in de zomer klaar bent om deel te nemen aan de SSI Open Water Diver opleiding.

-SSI Scuba Diver-
Heeft u te weinig tijd om een volledige Open Water Diver cursus te volgen of wilt u alvast in de winter starten met duiken?
Met het SSI Scuba Diver brevet heeft u de helft van de Open Water Diver cursus al doorlopen en kunt u onder directe supervisie van een duikprofessional duiken maken tot een diepte van 12 meter.
Wilt u de andere helft van de Open Water Diver cursus later afmaken en zelfstandig met een buddy tot een diepte van 18 meter duiken? Kies dan voor een upgrade naar Open Water Diver.

-SSI Open Water Diver-
Met het SSI Open Water Diver brevet kunt zelfstandig met een buddy duiken tot een maximale diepte van 18 meter in zowel de buiten wateren en de indoor locaties. Hiermee maakt u uw duik plezier helemaal start klaar.
Of dat u nu in de Caraïben, de Rode Zee of simpelweg in het Grevelingenmeer wilt duiken, u kunt met dit brevet genieten van al het moois wat de onderwaterwereld ter bieden heeft.

De buitenwater lessen zullen gegeven worden in de Nionplas te Raamsdonksveer.