Duik langer, dieper en verder!

Droom je ervan te duiken in het heldere water van een Mexicaanse cenote en om grotten in de Middellandse Zee te verkennen?

Word een SSI Cavern Diver en ontdek de sensatie van de overhead omgeving.

Leer alles wat je nodig hebt om zelfstandig grotduiken te plannen en uit te voeren binnen de daglicht zone van de grot tot dieptes tot 40 meter.

De SSI Cavern Diving-cursus leert je hoe je grotduikuitrusting, gasmanagement en buddy-teamvaardigheden gebruikt om veilig grotduiken uit te voeren.

Wordt bevoegd om te gaan duiken in de grotten in de daglichtzone van de grot met een maximium van 40 meter.

Van de grootste cenote tot de breedste grot, als je een grotduiker wordt, kun je het allemaal ervaren.

Droom je ervan te duiken in het heldere water van een Mexicaanse cenote of om grotten in de Middellandse Zee te verkennen?

Word dan een SSI Cavern Diver en ontdek de sensatie van de overhead omgeving.

Leer alles wat je nodig hebt om zelfstandig grotduiken te plannen en uit te voeren binnen de daglicht zone tot dieptes tot 40 meter.

De SSI Cavern Diving-cursus leert je hoe je grot duikuitrusting, gas managemen en buddy-teamvaardigheden gebruikt om veilig grotduiken uit te voeren.

Word bevoegd om te gaan duiken in de grotten in de daglichtzone met een maximium van 40 meter.

Van de grootste cenote tot de breedste grot, als je een grotduiker wordt, kun je het allemaal ervaren.

Daal af in de wereld van wrakduiken.

Of je nu droomt van het vinden van een begraven schat op een oud Spaans galjoen of het verkennen van relikwieën uit de Tweede Wereldoorlog in Truk Lagoon, het worden van een Extended Range wrakduiker is het begin van een fantastisch avontuur.

Met je Extended Range Wreck Diving-brevet kun je wrakpenetratieduiken tot 40 meter diep maken.

De SSI Extended Range Wreck Diving-certificering biedt alles wat je nodig hebt om wrak penetratieduiken te plannen en uit te voeren binnen de daglichtzone tot dieptes van 40 meter.

Leer om gespecialiseerde wrak duikuitrusting, gas beheerconcepten en buddy teamvaardigheden te gebruiken om veilig wrak penetratieduiken uit te voeren.

Wil je de top van het wrakduiken ervaren en duiken in enkele van ’s werelds beste en diepste wrakken?

Sluit je aan bij ’s werelds elite diepe decompressieduikers.

Word een SSI Technical Wreck Diver!

Dit opwindende wrakduikerbrevet biedt alles wat je nodig hebt om wrakpenetratieduiken uit te voeren tot een maximale diepte van 80 meter.

De SSI Technical Wreck Diving-cursus biedt alles wat je nodig hebt om decompressieduiken uit te voeren tot een diepte van 80 meter.

Door gebruik te maken van een XR Sidemount, Twinset of Rebreather Total Diving System, leert je drijfvermogen op hoog niveau beheersen, vintechnieken, lijnen leggen, het juiste gebruik van lichten, plus verloren lijn, verloren licht en verloren duiker procedures.

Duik in de wereld van rebreathers met deze semi-gesloten rebreather (SCR) cursus op instapniveau.

Leer hoe je met de Mares Horizon rebreather zelfstandig duiken zonder decompressie kunt plannen en uitvoeren tot een maximale diepte van 30 meter.

Begin vandaag nog met SSI Extended Range rebreather-avonturen met SSI!

Stap in de opwindende wereld van rebreather-duiken!

Leer niet-decompressieduiken tot 30 meter diepte te maken met de SSI SCR-duikcursus.

Deze Extended Range-cursus biedt een grondige inleiding tot SCR-technologie, de details van de montage, pre-duikcontroles, duikplanning en het omgaan met mogelijke fouten.

Word vandaag een goed voorbereide, capabele en autonome SCR-duiker met SSI!

Droom jij er van om de onderwaterwater wereld stilletjes te ontdekken?

Het SSI CCR programma biedt de kennis en ervaring die je nodig hebt om niet-decompressieduiken te plannen en uit te voeren tot een maximale diepte van 30 meter met behulp van een rebreather met gesloten circuit (CCR).

Breid jouw duikervaring uit met deze opwindende SSI Extended Range-cursus!

Het SSI CCR programma biedt alles wat je nodig hebt om niet-decompressieduiken te plannen en uit te voeren tot een maximale diepte van 30 meter  met behulp van een rebreather met gesloten circuit (CCR).

Met een grondige inleiding in de rebreather-technologie, leer je de details van de montage, pre-duikcontroles, duikplanning en hoe je met mogelijke storingen moet omgaan.